BIOGRAFIE

Toen ik 18 was kocht ik mijn eerste gitaar, liet deze stemmen en kreeg van iemand een getypte versie van House of Rising Sun, tekst met akkoorden... Zo startte ik...als zovelen van mijn generatie!

Na lang oefenen, songboeken kopen, internet was er nog niet, kwamen er steeds meer songs van Bob Dylan in mijn klapper....
Ik heb heel wat uren typend, gitaar op de schoot, doorgebracht achter een oude typemachine!

In 1992 hoorde ik een akoestische versie van Neil Young, "Cowgirl in the Sand" en vanaf dat moment ben ik steeds meer muziek van Neil gaan luisteren en coveren. Mijn muzikale hoogtepunt was steeds het jaarlijks optreden op het open podium van de Neil Young Fanclub dag in Nederland.

Na verschillende leuke jaren met anderen samen te hebben gespeeld ben ik nu weer terug naar datgene wat ik vroeger al graag deed. Gitaar, mondharmonica, zingen en alleen op het podium.

Veelal covers spelend van mijn grote voorbeelden Neil en Bob, zijn er inmiddels ook andere muzikanten op mijn cover-setlist toegevoegd. Een grote passie heb ik ook voor Countrymuziek, ook steeds meer voorkomend in mijn repertoire!

Daarnaast schrijf ik ook eigen nummers, in begin Engelstalig maar nu voornamelijk Limburgstalig.
Naast eigen geschreven nummers, hertaal ik ook graag nummers van mij grote voorbeelden, zo heb ik onder andere Blowing in The Wind van Bob Dylan hertaald naar het Limburgs.

Ook heb ik een bijdrage mogen leveren aan het nummer Gebrouwen in Limburg van Rowwen Heze, wel het hoogtepunt op mijn muzikale pad. 

Mij eerste EP, Enne Sjoune Daag is uitgekomen op 18 november 2018, gepresenteerd bij Ernesto's in Sittard. 

Een beetje in het kort mijn muzikaal verhaal....

Muzikale groeten,

Har